روش تهیه هات‌ چاکلت فرانسوی

روش تهیه هات‌ چاکلت فرانسوی

روش تهیه هات‌ چاکلت فرانسوی

برای تهیه هات چاکلت کمتر از ۱۰ دقیقه زمان احتیاج خواهید داشت. هات‌چاکلت در کشورهای مختلف به روش‌های مختلفی سرو می‌شود.

برای تهیه هات چاکلت به روش فرانسوی می‌بایست از شکلات تلخ‌ و شیرین (۷۰%) و خامه استفاده نمایید. هات چاکلت فرانسوی نسبت به سایر انواع هات‌چاکلت به دلیل استفاده از شکلات غلیظ‌تر است و برای تزیین آن از خامه‌ فرم‌ گرفته بهره برده خواهد شد. همچنین در ساختار هات چاکلت ایتالیایی از پودر‌ کاکائو، اسپرسو و مارشمالو استفاده می‌شود و نسبتا غلیظ است و برای تزیین آن از سس شکلات بهره برده خواهد شد.

برای تهیه هات‌چاکلت از انواع شیر بسته به ذائقه می‌توان بهره برد. شیر گاو، شیر بادام، شیر سویا و…

استفاده از یک پینچ نمک (میزانی که ما بین دو انگشت سبابه و شصت جای می‌گیرد) در دستورهایی که از پودر‌ کاکائو در آن استفاده شده است؛ باعث خواهد شد طعم شکلات بهتر نمایان شود.

 

مواد لازم جهت تهیه هات چاکلت فرانسوی

شیر۱ و ۱/۲ پیمانه
خامه پر چرب۱/۲ پیمانه
پودر قند۲ قاشق غذاخوری
خامه شیرین شدهبه مقدار لازم
شکلات ۷۰%۲۰۰ گرم
قهوه اسپرسو۱ قاشق چایخوری


طرز تهیه هات
چاکلت فرانسوی

  1. ابتدا شیر، خامه پرچرب، پودر قند و قهوه اسپرسو را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب به هم بزنید. تا زمانی که حباب‌هایی در اطراف لبه شیرجوش ظاهر شود. توجه داشته باشید که مواد نباید به جوش آید. استفاده از قهوه اسپرسو اختیاری می‌باشد ولی به عطر و طعم نوشیدنی کمک زیادی خواهد کرد.
  2. شیرجوش را از روی حرارت بردارید و شکلات‌های خرد‌شده را به شیر اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا کاملا در شیر حل شوند. در صورت نیاز ظرف را بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا زمانی که مایه صاف و یکدستی حاصل شود.

سرو کردن هات چاکلت فرانسوی

  • هات چاکلت را درون فنجان مناسبی بریزید و با خامه فرم‌گرفته، چیپس شکلات، قهوه اسپرسو و یا رنده شکلات تزیین نمایید.
روش تهیه هات‌ چاکلت فرانسوی

روش تهیه هات‌ چاکلت فرانسوی

موضوعات
درباره سایت
مجله اینترنتی ایما با هدف راه اندازی سایتی جامع در حوزه اجتماعی وب فارسی از سال ۱۳۹۷ فعالیت خود را آغاز کرده و در زمان کوتاهی حوزه فعالیت محتوایی خود را به بیش از 124 عنوان مجموعه گسترش داده است.
شبکه های اجتماعی
شبکه های اجتماعی راهی برای بودن همیشه کنار هم
کلیه حقوق برای " مجله ایما " محفوظ است.